Portfólió fotózás

Speier Viktória vagyok, portré- portfólió és művészi aktfotós. Tisztán emlékszem a napra, amikor először beléptem a HIPStudio-ba és megismertem Bánhalmi Norbertet és különleges látásmódját egy fotózás alkalmával. Ez tulajdonképpen egy önmagammal való találkozást jelentett számomra, ami rémisztő és leírhatatlanul felszabadító is volt egyben. Talán nem is túlzás azt állítanom, hogy ez volt életem egyik legmeghatározóbb pillanata, melynek hatására megfogalmazódott bennem, hogy fotósként ezt az áttörő élményt minél több embernek át szeretném adni! 

Ahhoz, hogy a legtökéletesebb fotósorozatot tudjuk közösen megalkotni, javaslom a díjmentes személyes egyeztetést, ahol betekintést nyerhetsz a stúdiónk légkörébe, találkozhatsz velem és megismerheted az alkotói filozófiám is. 

( Amennyiben úgy érzed, hogy férfi fotósra lenne szükséged,

Bánhalmi Norbert profi fotós szabad időpontjait itt tudod megtekinteni. )

Küldetésemnek minden egyes fotózáskor az igazán exkluzív és egyedi portfólió képek készítését tekintem, ahol a kreativitásán túl, számtalan eszköz, kiegészítő, háttér és fénytechnika áll rendelkezésre, hogy a vágyaidnak legmegfelelőbb képeket készíthessük.

 

Ki vagy Te? Ismerd meg Önmagad!

Ez a kérdés olykor-olykor mindenkinek szöget üt a fejében. A választ nagyon nehéz megtalálni, mivel minden pillanatban más és más impulzus hat ránk, amire másképpen reagálunk. Ebből kifolyólag egy idő után a kérdés nem az lesz, hogy most ki vagyok én, hanem ki akarok lenni? A portfólió és portré fotózás lényegében arról szól, hogy megszüntetjük a határokat és a korlátokat. Megörökítem mindazt, ami Te vagy, miközben nem kell senkinek és semminek megfelelned. Megtaláljuk közösen azt a szépséget, ami benned rejlik, amit talán nem is ismersz magadon és magadban, mert senki sem hívta fel rá a figyelmed...

Egy nagyon fontos tényt hadd említsek meg:

" Mint annyi minden, a szépség is fejben dől el! "

Napjainkban elengedhetetlen az online közösségi létben egy pár jó profilkép, ami kifejez bennünket. Legyen szó akár társkeresőn használatos vagy csak a párunknak szánt fotókról, bizony mindig elsősorban önmagunknak készítjük a képeket. Különböző portfólió fotós csomagokat alakítottunk ki az eddig tapasztalt igények alapján, de természetesen van lehetőség saját elképzelések megvalósítására is, hiszen nem vagyunk egyformák. Elkötelezett vagyok az egyedi ötletek kivitelezése iránt, így örömmel veszem, ha a lenti elérhetőségeim valamelyikén megosztod velem az elképzeléseid!

Minden képet Dropbox linken keresztül adok át, és már a helyszínen retusálom a kiválasztott képeket. Egy igazán választékos portfólió elkészítéséhez 2 - 3 óra minimum szükséges, de ez teljesen egyénfüggő, éppen ezért...

...háromféle fotós csomag közül tudsz választani:

- Akik csak 1 - 2 jó portréképet szeretnének, nekik a Portréfotós csomagot ( 14.990 Ft ) ajánlom.

- Akik társkeresőre vagy egyéb helyre szánják a fotókat, és csak 1-2 ruhaszettben gondolkodnak, a Mini portfólió csomagot ( 49.990 Ft ) szoktam javasolni.

- Akik pedig komplexebb, több helyszínes, több öltözékes fotózásra vágynak, a Portfólió csomag ( 69.990 Ft ) lehet számukra a legjobb választás. Akik pedig művészi aktfotóban gondolkoznak, nekik szintén ezt a csomagot ajánlom.

Igény szerint fodrászt (+10.000 Ft), illetve sminkest (+12.000 Ft) is tudunk biztosítani.

Ha ajándékba szeretnéd adni a fotózást, vagy egyedi árat szeretnél kérni, illetve bármilyen megválaszolatlan kérdésed maradt, örömmel veszem megkeresésed az alábbi elérhetőségeim valamelyikén! :)

E-mail: speier.viko@hipstudio.hu

Tel: +36 30 478 8850

© 2006 by HIPStudio Kft.

tel: +36 70 469 8397  |  email: info@hipstudio.hu  |  cím: 1111 Budapest, Lágymányosi u. 15.

Kommunikációs Ügynökség / Fotó -és Videó Stúdió

  • Facebook - White Circle
  • instagram fotóim
  • Youtube