top of page

Portfólió fotózás, Divat-, és Társkereső fotózás

Amennyiben férfi fotósban gondolkozik, tekintse meg kollégám, Bánhalmi Norbert referencia galériáját ide kattintva.

Speier Viktória vagyok, portré- portfólió és művészi aktfotós. Tisztán emlékszem a napra, amikor először beléptem a HIPStudio -ba. Itt ismertem meg Bánhalmi Norbertet és különleges látásmódját egy fotózás alkalmával. Ez tulajdonképpen egy találkozás volt önmagammal, ami rémisztő és leírhatatlanul felszabadító is volt egyben. Talán nem is túlzás azt állítanom, hogy ez volt életem egyik legmeghatározóbb élménye, melynek hatására megfogalmazódott bennem, hogy fotósként én is ezt az áttörő élményt szeretném minél több embernek átadni! 

Speier Viktória fotós

Professzionális fotóstúdió

 

Ahhoz, hogy a legtökéletesebb fotósorozatot tudjuk közösen megalkotni, javaslom a díjmentes személyes egyeztetést, ahol betekintést nyerhetsz a stúdiónk légkörébe, találkozhatsz velem és megismerheted az alkotói filozófiám is. 

Küldetésemnek az igazán exkluzív és egyedi portfólió képek készítését tekintem, ahol a kreativitásunkon túl, számtalan eszköz, kiegészítő, háttér és fénytechnika áll rendelkezésre, hogy a vágyaidnak legmegfelelőbb képeket készíthessük.

 

 

Ki vagy Te? Ismerd meg Önmagad!

Ez a kérdés olykor-olykor mindenkinek szöget üt a fejébe. A választ nagyon nehéz megtalálni, mivel minden pillanatban más és más impulzus hat ránk, ezekre pedig különbözőképp reagálunk. Ebből kifolyólag egy idő után a kérdés nem az lesz, hogy most ki vagyok én, hanem ki akarok lenni? A portfólió- és portréfotózás lényegében arról szól, hogy együtt megszüntetjük a határokat és a korlátokat, amik körülvesznek téged. Megörökítjük mindazt, ami te vagy, miközben nem kell senkinek és semminek megfelelned. Megtaláljuk közösen azt a szépséget, ami benned rejlik, amit talán te magad sem láttál eddig, mert senki sem hívta fel rá a figyelmed...

Egy nagyon fontos tényt hadd említsek meg:

"Mint annyi minden, a szépség is fejben dől el!"

 

Profilképek és divatfotók, amik rólunk szólnak

 

Online világunkban elengedhetetlen egy pár jó profilkép, ami kifejez bennünket. Legyen szó akár társkeresőkre szánt, vagy csak a párunknak készített fotókról, elsősorban önmagunknak készítjük a képeket. Különböző portfólió fotós csomagokat alakítottunk ki az eddig tapasztalt igények alapján, de természetesen van lehetőség saját elképzelések megvalósítására is. Elkötelezett vagyok az egyedi ötletek és kivitelezések iránt, így örömmel veszem, ha a lenti elérhetőségeim valamelyikén megosztod velem az elképzeléseidet!

Minden képet Dropbox linken keresztül adok át, és már a helyszínen retusálom a kiválasztott fotókat. Egy igazán választékos portfólió elkészítéséhez 2 - 3 óra minimum szükséges, de ez teljesen egyénfüggő, éppen ezért...

...kétféle portfóliós csomag közül tudsz választani:

- Mini portfólió / társkereső csomag ( 69.990 Ft ) : ha társkeresőre, családi albumba szánnál természetes & közvetlen hatású fotókat, 2-3 ruhaszettben.

- Portfólió csomag ( 99.990 Ft ) :  ha komplexebb, több helyszínes, több öltözékes fotózásra és magazinba illő képekre vágsz.

Amennyiben csak 1-2 hétköznapi/üzleti stílusú portréfotóra lenne szükséged, itt tudod megtekinteni az erre vonatkozó csomagjainkat.

Igény szerint fodrászt, illetve sminkest is tudunk biztosítani.

Ha ajándékba szeretnéd adni a fotózást, vagy egyedi árat szeretnél kérni, illetve bármilyen megválaszolatlan kérdésed maradt, örömmel veszem megkeresésed az alábbi elérhetőségeim valamelyikén! :)

egyeztetés
portfólió fotózás
bottom of page