top of page

Videó stúdió

Videó és klámfilm készítés

Video / reklámfilm / image film készítés

“Csak akkor hatékony, ha hatásos. Csak akkor működik, ha szíven vagy fejen talál ...”

A vizuális élményt egy saját profi videós csapattal is erősítjük, akik a leghatékonyabb technikai eszközzel rendelkeznek a szaktudásuk és tapasztalatuk mellett ahhoz, hogy a mondanivalóját még bővebb információval tudjuk felruházni. Hiszen egy 30 másodperces reklámfilm olykor sokkal célzottabban tud eljutni a célcsoportjához, mint a néhány mondatos szöveg, vagy egy grafikai anyag.

Fontos a cégeknek a kisfilmes kommunikáció?

Egy nemzetközi kutatás szerint a globális piac marketing szakértőinek 51%-a a videót tartja a legnagyon ROI-t generáló tartalomnak. Ugyanitt derült ki az is, hogy a videót használó kampányok 49%-kal gyorsabb átlagos növekedést hoznak, mint amik mellőzik ezt a formátumot. Nem nehéz belátni, mi okozza ezt.
Filmes tartalmakkal személyesebben kommunikálhatunk, látványosan növelhetjük az elköteleződések számát és javíthatjuk felületeink felhasználói élményét is. Nem is csoda, hogy a nemzetközi vállalkozások 87%-a már beépítette ezt a kommunikációs formát a marketingstratégiájába.

Hogyan dolgozunk?

A filmgyártás folyamata összetett. Alkalmazkodva a megbízóink igényeihez, javaslatot teszünk arra, hogy milyen film készüljön, majd a forgatókönyvírásé a főszerep. Ötletelésben addig merészkedünk ameddig a költségvetés engedi. Az árat nem mi határozzuk meg, hanem a megrendelőnk és az ő igényei.  A szervezés mellett segítünk a szereplők, helyszínek és az esetleges kellékek kiválasztásában. Miután mindennel megvagyunk, a kivitelezésen van a sor. Kreatív operatőreink számos területen helyt álltak már: dolgoztunk földön, vízen, víz alatt vagy épp levegőben. A szerkesztés és utómunka során a sok kis apró részlet egy nagyobb egésszé válik. Ezt a fázis a kedvencünk, hiszen ekkor születik meg a megrendelőnkkel közös remekművünk.

Milyen filmet készítsünk?

Filmkészítés során nem a hosszúság maximalizálására érdemes törekednünk. Követve az aktuális trendeket, minél pozitívabb benyomást keltő, hatásos és magával ragadó anyagot készítünk – legyen szó akár egy rövid vírusvideóról, a cégünket, rendezvényünket bemutató kisfilmről vagy videoklipről, pre-roll szpotról, esetleg aftermovie-ról. Árajánlat kérése előtt azonban mindig érdemes igénybe venni az ingyenes konzultáció lehetőségét, hiszen nem biztos, hogy a kiválasztott formátummal lehet a legkönnyebben elérni a kitűzött célokat. 

Mindez mennyibe kerül?

Minden film egyedi elképzelések alapján valósul meg, ezért az árazást sem lehet egy kaptafára húzni. Van, ami könnyedén megoldható, s van, amihez komoly stáb, forgatókönyv, valamint különböző helyszínek, színészek és technikai háttér szükséges. 

 

Egy olyan terület van, ami egyeztetés nélkül is egészen jól beárazható, ez pedig az események dokumentálása. Mi a 30 másodperces kisvideótól, a 4 - 5 perces forgatókönyvezett és vágott videóig terjedően vállaljuk a filmek készítését.

Sokan 1 percben maximalizálják az aftermovie-kat, de hozzávetőlegesen ugyanannyi munka elkészíteni mint egy zenés 4 - 5 perces werkvideót, hiszen ott minden másodpercnek feszesebben kell megtartania a néző figyelmét.

boy-with-a-megaphine-PFJLNDM_edited.jpg
bottom of page