Videó-, werk-, reklámfilm készítés

Fontos -e a cégeknek a kisfilmekkel való kommunikáció?

 

2019-es felmérések szerint az emberek által megosztott tartalmak 90%-a videó volt. Filmes tartalmakkal személyesebben kommunikálhatunk, látványosan növelhetjük az elköteleződések számát és növelhetjük a felhasználói élményt is. Nem is csoda, hogy a vállalkozások 87%-a már beépítette ezt a kommunikációs formát a marketingstratégiájába. 

 

Hogyan dolgozunk?

 

A filmgyártás folyamata összetett. Alkalmazkodva a megbízóink igényeihez, javaslatot teszünk arra, hogy milyen film készüljön, majd a forgatókönyvírásé a főszerep. Ötletelésben addig merészkedünk ameddig a költségvetés engedi. Az árat nem mi határozzuk meg, hanem a megrendelőnk és az ő igényei.  A szervezés mellett segítünk a szereplők, helyszínek esetleges kellékek kiválasztásában. Ha mindennel megvagyunk, akkor a kivételezésen a sor. Kreatív operatőreink számos területen és környezetben helyt álltak már, akár földön, vízen/ben vagy épp levegőben. A szerkesztés és utómunka során a sok kis apró részlet egy egésszé válik. Ez a kedvenc részünk, hiszen ekkor születik meg a megrendelőnkkel való közös remekművünk. 

 

Milyen filmet készítsünk?

 

A filmkészítés során nem a hosszúságra kell törekednünk, hanem, hogy követve az aktuális trendeket, minél nagyobb benyomást keltő, hatásos és magával ragadó legyen az elkészült anyag. Legyen szó akár egy pár másodperces vírusvideóról, a cégünket, rendezvényünket bemutató 2-3 perces kisfilmről vagy akár rövid werk/videó klipekről. Például sok esetben egy rendezvény teljes dokumentálására nem a filmet javasoljuk, hanem inkább a rendezvényfotózást eszközként, mert a kívánt célnak jobban megfelel. Ezért javasoljuk minden esetben, hogy üljünk le egy személyes kötetlen beszélgetésre és ötletelésre, mielőtt árajánlatot kérne tőlünk.

 

Mindez mennyibe kerül? 

 

Minden film egyedi elképzelések alapján valósul meg, ezért az árazást sem lehet egy kaptafára húzni. Van ami könnyedén megoldható, s van amihez komoly stáb és forgatókönyv, valamint különböző helyszínek, színészek és technikai háttér szükséges. Mindenesetre van egy olyan terület, ami lényegében egészen jól beárazható, ez pedig az események dokumentálása, ahol a 30 másodperces videótól, a 4 - 5 perces forgatókönyvezett és vágott videóig terjedően vállaljuk a film készítését.

- Bár igaz, hogy manapság 1 percben maximalizálják a legtöbben az aftermovie-kat, még is hozzávetőlegesen ugyan annyi munka elkészíteni mint egy zenés 4 - 5 perces werk videót, hiszen ott minden másodpercnek le kell kötnie a néző figyelmét.

 

Az rendezvény videózás árai, a következőképpen alakulnak: 

- fél napos rendezvény esetén, céges logóval, egyedi igények alapján 99.990 Ft + áfa, + vágás.

- egész napos esemény videózása 170.000 Ft + áfa, + vágás.

(Mindkét esetben, maximum 5 perces videó vágása 50.000 Ft + áfa, afölött percenként 25.000 Ft + áfa.)

 

Egyéb igények megbeszélés szerint. Minden esetben javasoljuk, hogy üljünk le és egyeztessünk személyesen az árajánlat kérésekor, mivel szinte minden alkalommal tudunk olyan ötletet és megoldást mondani, ami költséghatékony és nem megy a minőség, valamint a hatás rovására.
 

Szolgáltatásaink / Referenciáink:

- › Céges bemutatófilm

- › Rendezvény film

- › Vírus videó

- › Videó klip

- › Werk film

Kérdésed van? Oszd meg velünk itt:

Partnereink, akik már igénybe vették szolgáltatásainkat

Továbbiak

© 2006 by HIPStudio Kft.

tel: +36 70 469 8397  |  email: info@hipstudio.hu  |  cím: 1111 Budapest, Lágymányosi u. 15.

Kommunikációs Ügynökség / Fotó -és Videó Stúdió

  • Facebook - White Circle
  • instagram fotóim
  • Youtube