Video / Film gyártás

HIPStudio ShowReel 2019

Fontos a cégeknek a kisfilmes kommunikáció?

 

Egy nemzetközi kutatás szerint a globális piac marketing szakértőinek 51%-a a videót tartja a legnagyon ROI-t generáló tartalomnak. Ugyanitt derült ki az is, hogy a videót használó kampányok 49%-kal gyorsabb átlagos növekedést hoznak, mint amik mellőzik ezt a formátumot. Nem nehéz belátni, mi okozza ezt.
Filmes tartalmakkal személyesebben kommunikálhatunk, látványosan növelhetjük az elköteleződések számát és javíthatjuk felületeink felhasználói élményét is. Nem is csoda, hogy a nemzetközi vállalkozások 87%-a már beépítette ezt a kommunikációs formát a marketingstratégiájába.

 

 

Hogyan dolgozunk?

 

A filmgyártás folyamata összetett. Alkalmazkodva a megbízóink igényeihez, javaslatot teszünk arra, hogy milyen film készüljön, majd a forgatókönyvírásé a főszerep. Ötletelésben addig merészkedünk ameddig a költségvetés engedi. Az árat nem mi határozzuk meg, hanem a megrendelőnk és az ő igényei.  A szervezés mellett segítünk a szereplők, helyszínek és az esetleges kellékek kiválasztásában. Miután mindennel megvagyunk, a kivitelezésen van a sor. Kreatív operatőreink számos területen helyt álltak már: dolgoztunk földön, vízen, víz alatt vagy épp levegőben. A szerkesztés és utómunka során a sok kis apró részlet egy nagyobb egésszé válik. Ezt a fázis a kedvencünk, hiszen ekkor születik meg a megrendelőnkkel közös remekművünk.

 

 

Milyen filmet készítsünk?

 

Filmkészítés során nem a hosszúság maximalizálására érdemes törekednünk. Követve az aktuális trendeket, minél pozitívabb benyomást keltő, hatásos és magával ragadó anyagot készítünk – legyen szó akár egy rövid vírusvideóról, a cégünket, rendezvényünket bemutató kisfilmről vagy videoklipről, pre-roll szpotról, esetleg aftermovie-ról. Árajánlat kérése előtt azonban mindig érdemes igénybe venni az ingyenes konzultáció lehetőségét, hiszen nem biztos, hogy a kiválasztott formátummal lehet a legkönnyebben elérni a kitűzött célokat. 

 

 

Rendezvény streamelés

 

Amennyibben szükséges a rendezvény élő online közvetítését is megszervezzük. Az élő videó késlekedés nélkül továbbítható az adott rendezvényhez legideálisabb online csatornára. Ilyen egyszerű az egész.

 

 

Mindez mennyibe kerül?

 

Minden film egyedi elképzelések alapján valósul meg, ezért az árazást sem lehet egy kaptafára húzni. Van, ami könnyedén megoldható, s van, amihez komoly stáb, forgatókönyv, valamint különböző helyszínek, színészek és technikai háttér szükséges. 

 

Egy olyan terület van, ami egyeztetés nélkül is egészen jól beárazható, ez pedig az események dokumentálása. Mi a 30 másodperces kisvideótól, a 4 - 5 perces forgatókönyvezett és vágott videóig terjedően vállaljuk a filmek készítését.

Sokan 1 percben maximalizálják az aftermovie-kat, de hozzávetőlegesen ugyanannyi munka elkészíteni mint egy zenés 4 - 5 perces werkvideót, hiszen ott minden másodpercnek feszesebben kell megtartania a néző figyelmét.

 

Az rendezvényvideók árai, a következőképpen alakulnak:

- fél napos rendezvény esetén, céges logóval, egyedi igények alapján 99.990 Ft + áfa, + vágás.

- egész napos esemény videózása 170.000 Ft + áfa, + vágás.

(Mindkét esetben, maximum 5 perces videó vágása 50.000 Ft + áfa, afölött percenként 25.000 Ft + áfa.)

 

Egyéb igények megbeszélés szerint. Minden esetben javasoljuk, hogy üljünk le és egyeztessünk személyesen az árajánlat kérésekor. Szinte minden alkalommal tudunk olyan ötletet és megoldást mondani, ami költséghatékony és nem megy a minőség, valamint a hatásfok rovására.

Szolgáltatásaink / Referenciáink:

- › Céges bemutatófilm

- › Rendezvény film

- › Vírus videó

- › Videó klip

- › Werk film

Kérdésed van? Oszd meg velünk itt:

Partnereink, akik már igénybe vették szolgáltatásainkat

Továbbiak

©2006 by HIPStudio Kft.

Kommunikációs Ügynökség 

  • HIPStudio Facebook
  • HIPStudio Youtube