Rendezvényfotózás

és eseményvideózás

CÉGES RENDEZVÉNY
Rendezvényfotózás és rendezvény videózás budapest
TERMÉKBEMUTATÓ
Rendezvényfotózás és rendezvény videózás budapest
PARTNERTALÁLKOZÓ
Rendezvényfotózás és rendezvény videózás budapest
KONCERT / FESZTIVÁL
Rendezvényfotózás és rendezvény videózás budapest
NAGY RENDEZVÉNY
Rendezvényfotózás és rendezvény videózás Budapest
BARÁTI ESEMÉNY
Rendezvényfotózás és rendezvény videózás Budapest
PARTY FOTÓ
Rendezvényfotózás és rendezvény videózás Budapest
SPORTESEMÉNY
Rendezvényfotózás és rendezvény videózás Budapest
Show More

Mi a titkunk?

Közel 1000 eseményen, rendezvényfotózás és videózás terén szerzett, több mint 12 évnyi szakmai tapasztalat! "Meg a velük járó ráncok! " :) 

 

Hogyan dolgozunk?

 

Kifejezetten rendezvényfotózásra specializálódtunk, ezért is az ország legnagyobb létszámú fotós csapatával rendelkezünk. Így tudunk minden ügyfelünk rendezvényére eljutni, minden fontos pillanatot megörökíteni, nem csak Budapesten. 25 fotóssal, több sminkessel, fodrásszal és stylisttal dolgozunk folyamatosan azon, hogy a fotózások során tökéletes munkát végezzünk! Tudjuk, hogy egy rendezvény esetében többre van szükség egy fotósnál! Éppen ezért fotósaink többet is nyújtanak, mint csupán a képek elkészítése. A csapat részeként dolgoznak, figyelembe véve a szervezők kéréseit. Ha kell, a háttérben maradnak, láthatatlanná válnak, de ha arra van szükség, képesek fokozni a hangulatot, hogy minél jobb képek készülhessenek. Ennyi év után már nem nagyon ismernek lehetetlent, mindent megoldanak, akár rendhagyó módszerekkel is. Nem magányos farkasok vagyunk, csapatként dolgozunk! Tudjuk, hogy egy terv nem elég, és nem lepődünk meg, ha változik a menetrend. Mindig többféle megoldás van a tarsolyunkban, bármilyen új ötletet megvalósítunk, alkalmazkodunk a menet közben felmerülő igényekhez. 

 

Az elkészült rendezvényfotók akár azonnal felhasználhatók, ha gyorsan szükség van néhány képre valamilyen megjelenéshez, akár rögtön a képek elkészítése után elvégezzük a szükséges utómunkát, hogy menet közben is fel lehessen őket használni. Igény esetén egy mobil műtermet is fel tudunk állítani a helyszínen, és sajtófal előtt profi portrékat is készítünk. 

Videós tartalommal is szolgálhatunk: a rendezvényről egy profi minőségű, maximum 5 perces zenés, vagy interjús referencia film készítését is vállaljuk.

És mit kérünk mindezért?

 

- A rendezvényfotós szolgáltatás alapára: 15.000 Ft + áfa / óra / fotós, azonban rendezvényfotózás ára legtöbb esetben egyedi számítást igényel, hiszen mások a feltételek, a környezet, az igények. 

 

- Budapesten kívüli fotózást 90 forint/kilométer kiszállási díj ellenében tudunk vállalni.

 

- A zenés 4 - 5 perces werk videó készítése, fél napos rendezvény esetén, céges logóval, egyedi igények alapján 99.990 Ft + áfa, egész napos esemény videózása 170.000 Ft + áfa, valamint maximum 5 perces videó vágása 50.000 Ft + áfa, afölött percenként 25.000 Ft + áfa. Egyéb igények megbeszélés szerint. 

 

Kérdésed van? Egyedi ajánlatot szeretnél? 

Keress bizalommal telefonon:

Németh Tímea (+36 30 221 55 06)​​​

Referencia fotóink és videóink:

- › Céges rendezvények

- › Fesztivál, koncertek

- › Baráti események

- › Sport események

- › Rendezvény videó

Kérdésed van? Oszd meg velünk itt:

 

Partnereink, akik már igénybe vették szolgáltatásainkat

Továbbiak

© 2006 by HIPStudio Kft.

tel: +36 70 469 8397  |  email: info@hipstudio.hu  |  cím: 1111 Budapest, Lágymányosi u. 15.

Kommunikációs Ügynökség / Fotó -és Videó Stúdió

  • Facebook - White Circle
  • instagram fotóim
  • Youtube