top of page

Rendezvényfotózás

és eseményvideózás

CÉGES RENDEZVÉNY

CÉGES RENDEZVÉNY

Rendezvényfotózás és rendezvény videózás budapest

KONCERT / FESZTIVÁL

KONCERT / FESZTIVÁL

Rendezvényfotózás és rendezvény videózás budapest

BARÁTI ESEMÉNY

BARÁTI ESEMÉNY

Rendezvényfotózás és rendezvény videózás Budapest

SPORTESEMÉNY

SPORTESEMÉNY

Rendezvényfotózás és rendezvény videózás Budapest

Mi a titkunk?

Közel 3000 eseményen, rendezvényfotózás és videózás terén szerzett több mint 17 évnyi szakmai tapasztalat! "Meg a velük járó ráncok! " :) 

 

Hogyan dolgozunk?

 

Kifejezetten rendezvényfotózásra specializálódtunk, ezért az ország legnagyobb létszámú fotós csapatával rendelkezünk. Így tudunk minden ügyfelünk rendezvényére eljutni, minden fontos pillanatot megörökíteni, nem csak Budapesten. 20 fotóssal, több sminkessel, fodrásszal és stylisttal dolgozunk folyamatosan azon, hogy a fotózások során tökéletes munkát végezzünk! 

 

A csapat részévé válunk

 

Tudjuk, hogy egy rendezvény esetében többre van szükség egy fotósnál! Éppen ezért fotósaink többet is nyújtanak, mint csupán a képek elkészítését. A csapat részeként dolgoznak, figyelembe véve a szervezők kéréseit. Ha kell, a háttérben maradnak, láthatatlanná válnak, de ha arra van szükség, képesek fokozni a hangulatot, hogy minél jobb képek készülhessenek. Ennyi év után már nem nagyon ismernek lehetetlent, mindent megoldanak, akár rendhagyó módszerekkel is. Nem magányos farkasok vagyunk, csapatként dolgozunk! Tudjuk, hogy egy terv nem elég, és nem lepődünk meg, ha változik a menetrend. Mindig többféle megoldás van a tarsolyunkban, bármilyen új ötletet megvalósítunk, alkalmazkodunk a menet közben felmerülő igényekhez. 

 

Az elkészült rendezvényfotók akár azonnal felhasználhatók. Ha gyorsan szükség van néhány képre valamilyen megjelenéshez, akár rögtön a képek elkészítése után elvégezzük a szükséges utómunkát. Igény esetén egy mobil műtermet is fel tudunk állítani a helyszínen, és sajtófal előtt profi portrékat is készítünk. 

Videós tartalmat is biztosíthatunk: a rendezvényről egy profi minőségű, maximum 5 perces zenés, vagy interjús referenciafilm készítését vállaljuk.

bottom of page