Kreatív -, és Reklámfotózás

Budapesten és New York-ban is dolgozunk, követjük és sokszor megelőzzük a trendeket. Tudjuk, hogy egy cég megjelenésében és üzletpolitikájában nagyon fontos, hogy termékeit és szolgáltatásait hogyan prezentálja a külvilág felé. Éppen ezért profi fotósaink, a legkülönfélébb módszerekkel és kreatív fotózási technikákkal próbálják fotók formájában felkelteni a megrendelő célközönségének érdeklődését a céltermék iránt. Nem ismerünk lehetetlent! Ha valami nem áll rendelkezésünkre, utána járunk, felkutatjuk, megszerezzük, megtanuljuk, elkészítjük!

 

Legyen az egy szórakozóhely, étterem, épület, személy, tárgy vagy bármilyen termék, illetve szolgáltatás, mi mindegyik esetben tudunk prezentálni egy megfelelő innovatív és egyben kreatív megoldást. Ha szükséges, mobil stúdiót telepítünk külső helyszínen, és ha valamivel épp nem rendelkezünk, azonnal beszerezzük azt. 

Nyomdai felbontásban és minőségben, korrekciókkal, színhelyesen készítjük a képeket. A reklámfotózás egy tág fogalom, ezért nagyon fontos számunkra az elképzelések pontos körülírása és meghatározása.

Tökéletesen felszerelt mobil műteremmel rendelkezünk, így nem okozhat problémát a legmegfelelőbb fényviszony kialakítása a kívánt helyszínen.

 

A fotózást óránkénti bontásban számoljuk, melynek ára: 35.000 Ft + áfa / óra 

Az általunk készített képeket : 7.500 Ft + áfa / darab áron retusáljuk

Ha kérdésed van vagy árajánlatot kérnél, keress minket itt az elérhetőségeinken bizalommal, vagy írj nekünk közvetlenül alább!

Show More

©2006 by HIPStudio Kft.

Kommunikációs Ügynökség 

  • HIPStudio Facebook
  • HIPStudio Youtube