top of page

Webdesign

Teljes körű webdesign szolgáltatások

Webdesign, PROgramozás, animáció

“A jó programozó mottója: 01100 010111000 10 0000110111 110111100 010...”

Ezzel csak annyi a gond, hogy várhatóan egy másik programozón kívül más nem fogja érteni. Ezért a mi webesünk megtanult emberekkel is kommunikálni. Így a legjobb, ha ezen a ponton át is adjuk neki a szót, mondja el ő, mi vár rád, ha ránk bízod az online megjelenésed elkészítését

 

Orsi vagyok, a HIPStudio webdizájnere.

 

Igen, főként dizájnernek vallom magam, ami előrevetíti, hogy létezik egy kreatív és alkotó része a lelkemnek, ami által képes vagyok belépni hozzád a mátrixba, nem csak a monitoron nézni a nullák és egyesek végtelen sorát. 

 

A valóságunkban emberként fogok beszélni veled, hiszen mindketten azok vagyunk. Nem használok szakzsargont, és fura infós kifejezéseket, nem kell aggódnod, hogy esetleg "hülye kérdést" teszel fel. Úgy gondolom, hogy ilyen nem létezik. Sőt, örülök, ha kérdezel, mert jobban megismerlek általa. 

 

És ez egy kulcskérdés az együttműködésünk során, hogy megismerjelek. Téged, az embert, aki a vállalkozásod mögött állsz, és gyermekedként neveled őt. Tudni szeretném, ki vagy te. Miért csinálod és hogyan? Miért vagy te más a piacodon, mint a többiek, hol rejtetted el a cégedben a lelkednek azt a darabját, ami által az csak a tiéd lesz. 

 

Ha megismerlek és megértelek, képes leszek rá, hogy bevonódjak a témádba, és úgy tekintsek rá, mint a sajátomra. Onnan fogod látni, hogy eljött ez a pont, hogy előveszek olyan ötleteket és megvalósítási módokat, amik láttán a fejedhez kapsz, és megkérdezed, hogy "ez vajon miért nem nekem jutott eszembe?!"

 

Ahogy a teljes csapattól, úgy tőlem sem fogsz üres frázisokat hallani, és az online megjelenésedben sem lesz része ilyennek. A tisztán érthető, stílusos megjelenést képviselem, így ez fog visszanézni rád a képernyőről. 

 

Akár egy egyszerű, egy oldalas megjelenésre, akár összetettebb weboldalra, esetleg webshopra van szükséged, az együttműködésünk folyamata és célja mindig ugyanaz. 

Együtt alkotni meg azt a brandet, ami az ügyfeleidnek komfortos, érthető, egyszerűen kezelhető és szerethető. 

hipstudios-refi_edited.jpg
Online Marketing
bottom of page