top of page

Online marketing

Online marketing szolgáltatások

Online és offline marketing

“A marketing az, amikor a józan paraszti gondolkodást egy csipetnyi kreativitással fűszerezed ...”

A digitális szektor teszi ki a globális hirdetési piac nagyjából 50%-át. Ennek az összegnek nagyjából 70%-át a mobil eszközökön megjelenő hirdetések teszik ki. Mindez annak köszönhető, hogy egy átlagos ember potenciálisan éjjel-nappal elérhető online hirdetésekkel és tartalmakkal: reggel munkába menet, vagy épp este filmnézés közben. Talán nem túlzás azt állítani, hogy ebből nem érdemes kimaradni.

Az online marketing a legjobb dolog, ami egy vállalkozással történhet, ugyanis lenyűgözően kényelmes és hatékony hozzáférést biztosít szinte bármilyen célközönséghez. Úgy érhetjük el a potenciális vásárlóinkat, hogy nem szükséges olyan hirdetőkkel versenyeznünk, akik nem pont ugyanezeknek az embereknek akarnak eladni valamit. Az online marketing azért növekszik ilyen lenyűgöző ütemben, mert jelenleg ez a hirdetések célba juttatásának a leghatékonyabb formája. Többet nyújt, kevesebbért.

Az online marketing egy aranybánya

De kevesen értenek hozzá igazán. Komplex marketingplatformok versenyeznek a hirdetők és az emberek figyelméért (Pl.: Google Ads, Facebook), mindennek az ismerete pedig jó képességeket és még inkább sok tapasztalatot kíván. Pontosan kell látni, hogy kit akarunk elérni és mikor, mire szeretnénk rávenni, és mennyit is ér ez nekünk. Az online marketing világa nagy és sokoldalú online rendszerekből, és izgalmas lehetőségeket kínáló csatornákból áll. A rengeteg lehetőség között akkor tudunk jól választani, ha valamilyen jól átgondolt stratégiában gondolkodunk.

A siker titka a kommunikációs stratégia

Mi úgy gondoljuk, minden online munka sikere a folyamat legelején, a stratégiai tervezésnél dől el. Szinte bárki képes néhány hirdetést beállítani a Facebook vagy a Google rendszerében, de hatékony kommunikációs stratégiát tervezni és implementálni ugyanitt már kevesen tudnak. Másképp fogalmazva, egy márka online aktivitásában a legnagyobb érték laikusok számára láthatatlan. Különösen igaz ez a tartalommarketingre építő kommunikációra.

Az egyik legnagyobb kihívásunk lett a kedvenc projectünk

Egyik online marketinges siker sztorink a "Szakmák világbajnoksága" esemény kapcsán elért kommunikációs eredményünk.

2019 nyarán, egy igencsak eseménydús időszakban tudtunk kimagasló hatást elérni az online térben, amelyről a kreativ.hu-n is elismerően számoltak beNagyon jóleső érzés, mikor egy ilyen szakmai lap elismerően nyilatkozik a munkánkról, de ennél többről volt szó a kampány során ...
 

Napjainkban nem szexi szakmát tanulni. Sem a fiatalok, sem pedig szüleik nem ebbe az irányba kezdenek el gondolkodni, amikor a karriertervezés küszöbén állnak. Ennek a tendenciának a megállítására szólt a megbízásunk, amikor megkaptuk a Szakmák Világbajnokságának éves kommunikációs feladatát. Így a napi elérésen és nézettségen felül, egy igencsak komoly kihívással álltunk szemben a kampány megtervezésekor. A jól felépített, okos és őszinte kommunikáció eredménye az lett, hogy a soron következő tanévben másfélszeresére nőtt a szakképzési intézményekbe jelentkező fiatalok száma. 

A jó tartalom aranyat ér

A tartalommarketing a márkaépítés királyi útja. Szinte minden vállalkozásnak megéri minőségi tartalmat előállítani, és a megfelelő csatornákon saját célközönségéhez eljuttatnia. A sikerhez eredetiség, játékos kreativitás és szakértő tapasztalat is kell, de a jó munka mindig meghozza gyümölcsét. Mi a HIPStudio-nál az alkotás egyediségében, a művészi szabadságban és a trendek kiaknázásában hiszünk. Olyan tartalmakat készítünk, amik a célcsoportod aktuális vágyaihoz szólnak, de megfelelnek az aktuális optimalizálási trendeknek is. Mindezen túl segítünk abban is, hogy ezek a tartalmak a legideálisabb csatornákon jussanak el a potenciális vásárlókhoz, és maximalizálják az online kommunikációd hatékonyságát. Sok lehetőség van, de a végeredmény mindig ugyanaz: ismertebb márka, nagyobb bizalom és több profit.

Ingyenes konzultáció

Amennyiben bizonytalan vagy hogyan indulj el, keress meg minket, és mi egy 50 perces ingyenes konzultáció során segítünk tisztábban látni abban, hogy milyen irányba érdemes elindulni. Amennyiben határozottabb elképzeléseid vannak, írj nekünk, és mi egy napon belül adunk neked egy árajánlatot.

Vállaljuk a Social Media és a PPC rendszerek kezelését, és az ehhez kapcsolódó professzionális tartalomgyártás teljes egészét. Ha még nem dolgoztál velünk, tegyél próbára minket, vedd fel velünk a kapcsolatot!

social-media-addiction-APRLFF5_edited.jp
Online Marketing
bottom of page