top of page

Portré - és divatfotózás New York -ban

A New York érzet

Egy fotózás mindig mérföldkő, hiszen kiragad néhány jelentőségteljes pillanatot életünk könyvéből. Sokszor kapom azt a visszajelzést a modelljeimtől, hogy ezt az élményt receptre kellene írni minden Nőnek és Férfinak. Talán túlzásnak tűnhet, de egy-egy profi fotósorozat tényleg képes megváltoztatni az ember életét. Fotósként küldetésemnek tekintem, hogy minél több embert részesíthessek egy ilyen átütő élményben, ahol a képeken igazán szépnek láthatod magad.

beautiful-girl-walking-in-new-york-city-concept-a-2022-02-06-07-37-29-utc.jpg
NYC Skyline BW

Speier Vikó

NY fotós csomagok
Zalka Dávid_Bono férfidivat_portólió fotózás_edited_edited.jpg

Sokszínű egyéniségek egy ezerarcú világvárosban

Számomra mindenki egyéniség és hiszem, hogy rejlik benne valami különleges, ami megkülönbözteti és kiemeli a tömegből. Művészként egyenesen kerülöm a sablonosságot és a futószalag megoldásokat. Sokkal inkább igyekszem átadni a modelljeim egyediségét olyan képeken keresztül, amik akár arra is érdemesek, hogy kinyomtassuk és a falra akasszuk őket. Amellett, hogy New York városa rendkívül impozáns, számomra az ott élő emberek sokszínűsége és mentalitása az, ami igazán inspirálóvá teszi.

Minden művész New York-ról álmodik

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy New York mekkora bakancslista nem csak a magyar, de gyakorlatilag az összes művésznek, fotósnak. Valahol mindig ott motoszkált bennem, hogy bárcsak egyszer kijutnék ide, viszont mióta elkezdtünk 5 éve Bánhalmi Norberttel közösen dolgozni, ez a vágy csak egyre jobban fokozódott. Norbi neve ismerősen csenghet a new york-i magyarok számára, hiszen több fotókiállítást is megvalósított már a nagy almában, s egyedi látásmódjával azóta is rendszeresen alkot New York utcáin.

Photo 2020. 10. 24_edited.jpg
Kisp%C3%A1l%20Reni%20portf%C3%B3li%C3%B3%20fot%C3%B3z%C3%A1s_edited.jpg

Hello New York, júniusban érkezem

Az álmom beteljesülni látszik, ugyanis június végén Norbival tartok a következő new york-i útjára. Lévén, hogy van még néhány szabad napom ez idő alatt, szeretném a referenciáimat bővíteni minél különlegesebb fotósorozatokkal. Örömmel alkotnék a kint élő magyarokkal, hogy általuk fedezhessem fel a város legjobb helyeit és valósíthassam meg a legvadabb ötleteket.

 

A New York-i fotós csomagok közül ide kattintva tudsz választani.

Időpont: 2022. 06. 22. - 07. 02. 

 

Akár Te magad vágysz egy magazinba illő new york-i fotósorozatra, akár ajándékba adnád egy számodra fontos személynek, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy átbeszélhessük az elképzeléseid!

A hello@vikospeier.com e-mail címen, vagy a social media csatornáimon (Facebook, Instagram) keresztül is bátran írhatsz!

bottom of page