RENDEZVÉNY MARKETING

• Marketing rendezvény teljes körű megszervezése

 

Az értékesítésben rendkívül fontos, hogy az online követők mellett személyesen is elérd és megszólítsd lehetséges ügyfeleidet. Egészen pontosan azokat, akik nem is tudtak létezésedről, vagy ismertek, de az online eszközök „megszólítására” nem reagáltak.

 

Miért hasznos számodra egy marketing célú rendezvény?

 

• kiváló és páratlan lehetőség a személyes kapcsolatépítésre

• termékedet, szolgáltatásodat testközelből tudod bemutatni, szemléltetni, kipróbálásra ajánlani

• a megteremtett hangulaton keresztül erősíteni tudod az „életérzést”, ami az ügyfeleid a terméked, szolgáltatásod megszerzésével elérhetnek

 

Te magad is szervezhetsz saját rendezvényt, vagy szponzorként is megjelenhetsz másokén. Érdekel valamelyik? Mindkettőben támogatni tudunk Téged, igény esetén a szervezés súlyának teljes terhét is levesszük a válladról. 

 

ONLINE MARKETING

ONLINE MARKETING TRÉNING

Ha tényleg komolyan gondolod az online marketinget, akkor elengedhetetlen, hogy cégen belül ennek legyen dedikált felelőse. Ez lehet új főállású munkatárs, de lehet egy meglévő kolléga is, aki a munkaideje egy részében kifejezetten az online marketinggel fog foglalkozni. Kis cég esetén ezt a feladatot sokszor a cégvezető látja el. Kiemelten fontos, hogy a feladat felelőse pontosan átlássa milyen teendők várnak a cégre, és milyen tudás, valamint mennyi idő szükséges ezen feladatok elvégzésére.

 

Döntéshozó alapozó tréning

Amennyiben nincs dedikált marketinges, és a cégvezető felel az online marketing feladatokért, kiemelten fontos, hogy legalább a legfontosabb információkkal és összefüggésekkel tisztában legyen. Döntéshozói tréningünk ebben segít.

 

AdWords tréning

Kezdőtől a haladó szintig. Akár házon belül, saját magad kezeled a kampányaitokat, akár PPC ügynökséggel dolgoztok, AdWords tréningünk segít maximálisan kiaknázni az AdWords hirdetésekben rejlő lehetőségeket!

 

Analytics tréning

Alapszintű Analyitcs tréningünket minden online marketinggel foglalkozó cégvezető vagy marketinges számára ajánljuk. Haladó Analytics tréningünk elsősorban a komoly online aktivitással rendelkezők számára lehet hasznos.

ADWORDS KAMPÁNY

Mindig figyelünk arra, hogy az AdWords kampányok eredményességét befolyásoló összes faktornak kiemelt figyelmet szenteljünk. Nem elégszünk meg önmagában a kampány beállítással, hanem odafigyelünk a sikerességet alapvetően befolyásoló egyéb tényezőkre, mint az érkezési oldal vagy iparági standardok.

Amennyiben szeretnéd maximálisan kihasználni az AdWords kínálta lehetőségeket, profi AdWords kampány menedzsment szolgáltatásunkat ajánljuk figyelmedbe. Több mint 13 éves tapasztalatunknak köszönhetően a legnagyobb versenyhelyzetben is eredményes megoldást tudunk nyújtani. Cégünk kiemelt Google partnerként folyamatosan nyomon követi a legújabb fejlesztéseket és alkalmazza azokat az ügyfelek kampányaiban. Szinte nincs olyan iparág, amelyben ne rendelkeznénk kiemelt tapasztalattal.

Az AdWords szolgáltatást mindig komplex megoldásként kínáljuk, amelybe a Te üzleti céljaidnak megértésétől kezdve, az érkezési oldal optimalizálásán át, a mérések megfelelő beállításáig minden beletartozik.

 

YouTube hirdetések

Tudtad, hogy több tízezer embert érhetsz el videóhirdetéseddel pár tízezer forintból? Tudtad, hogy az első 5 másodpercet minden felhasználónak meg kell néznie és ezért még nem kell fizetned?

A Google AdWords rendszeréből hirdetett YouTube videók alkalmasak márkaépítésre, ismertség-növelésre vagy a termékek iránti elköteleződés növelésére, de segíthetnek az eladásnövelésben vagy az érdeklődők weboldalunkra irányításában is. Könnyedén célozhatók a megfelelő közönségre és viszonylag kis büdzséből is jó eredményeket érhetünk el.

Szeretnél a YouTube-on hirdetni, de nincs még reklámvideód? Nem gond! Partnerünk segítségével a reklámvideó elkészítése könnyű, olcsó és gyors, így viszonylag kis ráfordítással elérheted a kitűzött célokat!

 

 

FACEBOOK KAMPÁNYOK KEZELÉSE

Profi PPC ügynökségként fizetett AdWords és fizetett Facebook megjelenéseket egyaránt megtervezünk, kialakítunk és kezelünk, hogy valamennyi kampányod egymást támogatva segítse elérni a kitűzött célokat. Szakszerű méréseket, kampányokat állítunk fel, követjük az eredményeket, fejlesztési javaslatokat teszünk, és az eredményekről beszámolunk Neked.

A hatékony AdWords és a hatékony Facebook hirdetések nagyon speciális szaktudást igényelnek, melyet cégünk egy kézből nyújt Neked.

 

Kinek ajánljuk a Facebook hirdetéseket?

 

A Facebook hirdetéseket olyan esetben javasoljuk, ha a marketing stratégiában meghatározott célokat és célcsoportokat legoptimálisabban a Facebook által kínált speciális célzások használatával érhetjük el.

Teljesen más célzási és elérési lehetőségeket kínál, mint az AdWords hirdetések, ezért mérlegelni kell, hogy az adott üzleti cél eléréséhez az AdWords vagy Facebook hirdetések javasoltak.

 

 

GOOGLE ANALYTICS SZOLGÁLTATÁSOK

Hozz sikeres döntéseket az adatok tükrében!

A Google Analyitcs a jelenleg elérhető legprofibb webstatisztika szolgáltatás, amely ingyenes, így mindenki számára hozzáférhető. A tapasztalat szerint azonban, a rengeteg adat megléte még nem igazán segít a cégvezetőkön és marketingeseken, mert nem tudják, mit kezdjenek velük, hogyan értelmezzék és használják mindennapi döntéseik során. Cégünk Analytics szolgáltatásai ebben tudnak segíteni. Az analitikus marketing úttörőjeként több mint 13 éve valljuk, hogy csak a valós, megalapozott információkon alapuló döntések helyesek, illetve, hogy adat helyett törekedjünk a megfelelő információk kinyerésére és megértésére.

 

TARTALOMGYÁRTÁS

Videó és fotó

A marketing tartalomgyártás már nem csupán a  rendezvények videózását, előadások vagy egyéb történések egy szögből való megörökítését jelenti. Készülhet cégen belüli felhasználásra oktatófilm, PR film, vagy akár online felhasználásra összefoglaló, image- vagy interjú videó. Napjainkban a social media tartalmaknál elengedhetetlen az 1 perces videók gyártása. Fotós szolgáltatásunkba tartozik céges képek készítése, rendezvény fotózás, weboldal képek készítése, reklám fotó, webshop fotó, ingatlanfotózás. A legmodernebb eszközökkel rendelkezünk, így akár légi felvételeket, 3D videókat is tudunk készíteni​​.

Szövegírás

Egy cég életében minden területen szükség van jól megírt szöveges marketing tartalomra. Legyen az weboldal, közösségi média poszt, promóciós anyag, hírlevél, blog tartalom, mindenben otthon vagyunk. 

Promóciós anyagok tervezése, gyártása

 

A promóciós anyagok feladata, hogy megkönnyítse a potenciális vásárlód számára a terméked, szolgáltatásod megvásárlására vonatkozó döntését. Ez egy vásárlást ösztönző kommunikációs eszköz, ami nem elhanyagolható, ha brand-ed professzionális szintre történő építése a cél.

 

Promóciós anyagok:

 

• egy jól megválasztott reklám ajándék, amivel törzsvendégeidnek kedveskedsz,

 

• egy céged logójával felcímkézett ásványvíz, ami növeli a termékedhez, szolgáltatásodhoz kapcsolt prémium érzetet

 

• egyéb nyomtatott kiadványok, ajándékutalványok, kuponok

 

• céges rendezvények kültéri dekorációja, arculati megjelenítése

 

• grafikai és fotó anyag készítése

 

• reklám spot/online reklám image, 1 perces videók

 

• és még sok minden más lehetséges.

 

 

Segítünk kitalálni és legyártani a céged/vállalkozásod számára leghatékonyabban működő promóciós anyagot.

 

MARKETING TANÁCSADÁS

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy ki is a Te célcsoportod? A tökéletes marketing stratégia felépítéséhez ez az információ elengedhetetlen. Sokan nem tudják, vagy csak sejtik, hogy ki is a valódi vásárlói csoportjuk, és inkább mindenkit megpróbálnak megcélozni. Ez nem túl költséghatékony és nem is feltétlenül eredményes lépés. 

A tanácsadás egy komplex rendszerre épül, ahol a termék / szolgáltatás és a Te terveidnek megismerésével kezdjük. Szükségünk van piac és konkurencia elemzésre is, hiszen ebből rengeteg olyan információ nyerhető, amiből például megtudhatjuk, hogy hozzávetőlegesen mekkora a termék / szolgáltatás ismertsége a piacon. Ki a célcsoport kor, nem, lakhely, végzettség, munkahely, érdeklődési kör szerint. Ezek az emberek milyen média felületeken tájékozódnak és milyen tartalmakat olvasnak / néznek. Ezen információk birtokában eltudunk indulni, s felépíteni egy hatékony stratégiát. 

A létező összes marketing eszköz terén van tapasztalatunk, és mi magunk is használjuk őket a különböző projektjeink reklámozásához. Innovatívnak valljuk magunkat, de azért lássuk be, nincs új a nap alatt. Ha valakinek igénye van megvásárolni egy terméket / szolgáltatást, az előbb vagy utóbb meg is fogja tenni. S mit csinálunk mi? Felébresztjük ezt az igényt, kiváltjuk a célcsoportból az "akarom" érzést, mindezt a kommunikációs eszközök tökéletes kombinálásával.

 

© 2006 by HIPStudio Kft.

tel: +36 70 469 8397  |  email: info@hipstudio.hu  |  cím: 1111 Budapest, Lágymányosi u. 15.

Kommunikációs Ügynökség / Fotó -és Videó Stúdió

  • Facebook - White Circle
  • instagram fotóim
  • Youtube