top of page

Kreatív és üzleti portréfotózás New Yorkban

- profi képek közösségi - és weboldalakra, önéletrajzba, LinkedIn-re, PR cikkekbe -

• 2022. 06. 22. - 07. 02. •

Amennyiben férfi fotóssal dolgoznál szívesen, tekintsd meg kollégám, Bánhalmi Norbert referencia galériáját ide kattintva.

Photo 2019. 04. 07. 16 57 35 (2).jpg

Speier Vikó vagyok, a HIPStudio csapatának elhivatott portréfotósa. Szívügyem, hogy a portréfotózás önfeledt és élményszerű emlékként maradjon meg mindenkiben, aki a kamerám elé áll. Meggyőződésem, hogy bárkiről lehet tökéletes fotót készíteni, így mindig nagy öröm számomra, amikor ezt be is tudom bizonyítani. A vendégkönyvünk az ilyen sikertörténetek gyűjteménye, melybe itt tudsz beleolvasni! :)

Mit adhat egy profi fotó? 

Egy igazán autentikus portré megszólal helyetted. Történeteket mesél el szavak nélkül, s érzések ezernyi árnyalatát képes másodpercek alatt átadni a néző számára. Képvisel Téged az online és offline térben a személyes márkád építőkockájaként. Egy profi, önazonos portréfotó kapukat nyithat meg benned és előtted. A lélek és a siker kapuit egyaránt képes egy-egy kattintás kitárni, s hogy mit kezdesz ezzel az energiatöltettel, az már csak rajtad áll. 

Mi egy profi portré titka?

Minden ember egyedi, ezáltal a róluk készült portré is, mely a személyre szabott fotózásnak talán a legnehezebb műfaja. Egy kifejező kép elkészítéséhez jóval többre van szükség, mint az exponáló gomb lenyomására. A legjobb recept a szeretet, odafigyelés és a nyitott gondolkodás, ugyanis csak így ragadhatók meg a legjobb őszinte pillanatok. Minden fotózás egy esély arra, hogy a fotós meglássa a modellben rejlő egyedi szépséget.

"Nem vagyok fotogén!"

 

A leggyakoribb mondat, amit az ügyfeleimtől hallottam az elmúlt években, hogy róluk nem lehet jó képet készíteni. Aztán nem sokkal később fülig érő szájjal távoztak a stúdióból, ugyanis minden kétségük ellenére mégis sikerült életük képét elkészítenünk. A tökéletes kép ugyanis nem csak a technikán, hanem a fotós és modell közötti kommunikáción is múlik. Aki igazán érti ezt, szinte bárkiről tud meggyőzően jó üzleti  vagy épp kreatív portrét készíteni.

Végigsegítelek téged a tökéletes portréhoz vezető úton

Többnyire olyan embereket fotózok, akik egyáltalán nem gyakorlott modellek, sőt... A specialitásom, hogy hétköznapi emberekből hozom ki a legjobb énjüket, amiben különösen azt a katartikus élményt szeretem, amikor sokszorosan felül tudják múlni önmagukat és felszabadultan érezni magukat a kamera előtt. Ehhez persze természetesen minden segítséget és instrukciót megadok, hogy a végeredmény valóban várakozáson felüli legyen.

Alkossunk együtt New York utcáin!

Június végén Bánhalmi Norbival útnak indulunk és New York válik majd a stúdiónkká pár hét erejéig (06. 22. - 07. 02.). Ez idő alatt minden eddiginél ütősebb portrékat szeretnék készíteni, s lévén, hogy van még pár szabad napunk a kint tartózkodásunk alatt, keresem azokat a hölgyeket és urakat, akik már régóta vágynak pár profi fotóra., vagy esetleg ajándékba adnák a fotózást egy számukra kedves személynek.

Ha máris beindult a fantáziád, kérlek írj nekem egy üzenetet akár a hello@vikospeier.com-ra, akár a social media csatornáim valamelyikére (Instagram, Facebook), hogy együtt folytathassuk az ötletelést!

 

Időpont egyeztetés alapján: 06. 22. - 07. 02.

bottom of page