top of page

Portfólió fotózás, Divat-, és Társkereső fotózás

Amennyiben férfi fotóssal dolgoznál szívesen, tekintsd meg kollégám, Bánhalmi Norbert referencia galériáját ide kattintva.

• 2022. 06. 22. - 07. 02. •

Speier Vikó vagyok, portré- portfólió és művészi aktfotós. Tisztán emlékszem a napra, amikor először beléptem a HIPStudio -ba. Itt ismertem meg Bánhalmi Norbertet és különleges látásmódját egy fotózás alkalmával. Ez tulajdonképpen egy találkozás volt önmagammal, ami rémisztő és leírhatatlanul felszabadító is volt egyben. Talán nem is túlzás azt állítanom, hogy ez volt életem egyik legmeghatározóbb élménye, melynek hatására megfogalmazódott bennem, hogy fotósként én is ezt az áttörő élményt szeretném minél több embernek átadni! 

Speier Viktória fotós

A magazinos képek csillogó világa

Valahol legbelül mindannyian vágyunk rá, hogy rólunk is készülhessenek olyan igazán profi fotók, melyeket a magazinok címlapján látunk. Aztán persze sokszor lerángatjuk magunkat a földre, mondván, hogy ez a műfaj biztos csak a profi modellek kiváltsága, és rólunk úgysem készülhetnének ilyen jó képek. Ezt a tévhitet igyekszem megcáfolni fotósként, mert vallom, hogy bárkiről ki lehet hozni a címlapmodellt. A titkos recept a megfelelő megvilágításban, pózokban, öltözetben, valamint a jó hangulatban és bizalmi légkörben rejlik. Küldetésemnek az igazán exkluzív és egyedi portfólió képek készítését tekintem, ahol teljesen személyre szabott koncepció mentén alkotunk. 

 

Ki vagy Te? Ismerd meg Önmagad!

Ez a kérdés olykor-olykor mindenkinek szöget üt a fejébe. A választ nagyon nehéz megtalálni, mivel minden pillanatban más és más impulzus hat ránk, ezekre pedig különbözőképp reagálunk. Ebből kifolyólag egy idő után a kérdés nem az lesz, hogy most ki vagyok én, hanem ki akarok lenni? A portfólió és divatfotózás lényegében arról szól, hogy együtt megszüntetjük a határokat és a korlátokat, amik körülvesznek téged. Megörökítjük mindazt, ami te vagy, miközben nem kell senkinek és semminek megfelelned. Megtaláljuk közösen azt a szépséget, ami benned rejlik, amit talán te magad sem láttál eddig, mert senki sem hívta fel rá a figyelmed...

Egy nagyon fontos tényt hadd említsek meg:

"Mint annyi minden, a szépség is fejben dől el!"

 

Profilképek és divatfotók, amik rólunk szólnak

 

Online világunkban elengedhetetlen egy pár jó profilkép, ami kifejez bennünket. Legyen szó akár társkeresőkre szánt, vagy csak a párunknak készített fotókról, elsősorban önmagunknak készítjük a képeket. A külvilág pozitív visszajelzése már csak hab a tortán, de végülis ki ne örülne neki, ha akár a munkatársak, a barátok vagy a család halmoznák el a fotósorozatunkat dicsérő szavakkal?! 

Alkossunk együtt New York utcáin!

Június végén Bánhalmi Norbival útnak indulunk és New York válik majd a stúdiónkká pár hét erejéig (06. 22. - 07. 02.). Ez idő alatt minden eddiginél ütősebb portrékat szeretnék készíteni, s lévén, hogy van még pár szabad napunk a kint tartózkodásunk alatt, keresem azokat a hölgyeket és urakat, akik már régóta vágynak pár profi fotóra., vagy esetleg ajándékba adnák a fotózást egy számukra kedves személynek.

Ha máris beindult a fantáziád, kérlek írj nekem egy üzenetet akár a hello@vikospeier.com-ra, akár a social media csatornáim valamelyikére (Instagram, Facebook), hogy együtt folytathassuk az ötletelést!

Időpont egyeztetés alapján: 06. 22. - 07. 02.

bottom of page