top of page

Glamour és Művészi Aktfotózás Hölgyek részére New Yorkban

Amennyiben férfi fotóssal dolgoznál szívesen, tekintsd meg kollégám, Bánhalmi Norbert referencia galériáját ide kattintva.

Photo 2019. 11. 01. 17 42 47.jpg

Speier Vikó vagyok, a HIPStudio™ művészi aktfotósa, aki Bánhalmi Norbert mellett tanulta ki többek közt ennek a fotográfiai műfajnak a rejtelmeit is. A szeretet és elfogadás jegyében alkotok, ezzel egy olyan bizalmi légkört kialakítva a fotózások során, amiben a modelljeim fesztelenül önmaguk lehetnek. Lényegében a fotóssal szembeni elvárások mindenki részéről ugyanazok: „Mutasd meg, hogy szép vagyok!” A művészi aktfotózás ennek az egyik legérzékibb és legmélyebb kifejezőeszköze, de óriási felelősséggel is jár. Minden alkalom hatalmas megtiszteltetés, amikor valaki megosztja velem azt az intim belső világot, amibe csak nagyon kevesek nyerhetnek betekintést.

Fotózásra sosem elsősorban a képek miatt érkeznek hozzám az emberek,

hanem az önmagukban és a nézőkben generált érzésekért! 

Az aktfotó részben lélektan

 

A művészi akt titka, hogy valójában a lélekről szól. Olyan határtalan szabadság megélését teszi lehetővé, mely során a modell mindenféle megfelelési kényszertől és társadalmi elvárásoktól mentesülve bontakozhat ki. Ebben a nyílt és rendkívül sérülékeny állapotban a fotósnak tökéleteset kell alkotnia. A kapott bizalom az érzékien megörökített pillanatokban kerül viszonzásra, ebben pedig nem szabad hibázni. A kamera mögött álló művész egy kattintással az egekbe emelheti a modell önbizalmát, és egy életre szóló kinccsel ajándékozhatja meg.

 

A szépség mindenkiben ott rejlik, a fotóművész küldetése pedig az, hogy képek formájában mindezt láthatóvá tegye!

Első lépések az akt világába

 

Egy ilyen jellegű felkérés mindig hihetetlenül megtisztelő. Ahhoz pedig, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a közös alkotásból, többlépcsős felkészülés előzi meg a konkrét fotózást. Az első lépés egy online egyeztetés, ahol megismerhetjük egymást és elmesélheted a vágyaid, elképzeléseid. Lényegében itt dől el, hogy bizalmat tudunk-e egymásnak szavazni, ami alapjaiban határozza meg a fotózás sikerességét.

A fotózás menete

A fotózást minden alkalommal egy hosszabb beszélgetéssel indítjuk, kialakítjuk a nap menetét. Amennyiben módosult az elképzelés, akkor mindent ennek megfelelően igazítunk. A fotózás értékét nem a fotók mennyiségében mérjük, hanem a rászánt időben. Lehetséges, hogy akár egy óra alatt is el tudjuk érni azt, hogy jó pár szép és különleges fotó készüljön. Összességében elmondható, hogy minél több időt töltünk a fotók elkészítésével, annál sokszínűbben tudom megmutatni az elképzeléseid.

A művészi aktfotózás végén közösen átnézzük a képeket és kiválasztásra kerülnek a kedvencek is. Ahhoz, hogy a fotózás minél élményszerűbb emlék maradjon, már a helyszínen retusálok néhány fotót. Ezt azért tartom különösen fontosnak, mert ekkor a modell nemcsak végigkövetheti az utómunka folyamatát, de aktív résztvevője is lehet annak. Így lesznek a képek igazán egyediek, hiszen a közös retusálással a modell stílusát is bele tudom vinni a kész fotókba! 

Alkossunk együtt New Yorkban az otthonodban

Június végén Bánhalmi Norbival útnak indulunk és New York válik majd a stúdiónkká pár hét erejéig (06. 22. - 07. 02.). Ez idő alatt minden eddiginél kreatívabb fotókat szeretnék készíteni, s lévén, hogy van még pár szabad napunk a kint tartózkodásunk alatt, keresem azokat a hölgyeket, akik már régóta vágynak egy igazán nőies, szexi fotósorozatra, vagy azokat az urakat, akik egy életre szóló fotózási élménnyel lepnék meg a párjukat. 

A fotózást elsősorban az otthonodban tudnánk kivitelezni, de ha helyszín kapcsán egyedi ötleteid lennének, akkor igyekszünk azt is megvalósítani.

Kérlek írj nekem egy üzenetet akár a hello@vikospeier.com-ra, akár a social media csatornáim valamelyikére (Instagram, Facebook), hogy átbeszélhessük az elképzeléseid! 

 

Időpont egyeztetés alapján: 06. 22. - 07. 02.

• 2022. 06. 22. - 07. 02. •

 • Online elérhető

  Díjmentes személyes konzultáció Speier Vikóval a Zoom felületén.


  30 perc

  díjmentes
 • Sejtelmes stílusú & nőies fotók, 10 retusált kép


  2 óra

  300 $
 • Sejtelmes stílusú & nőies fotók, 15 retusált kép


  3 óra

  450 $
bottom of page